• Forumu şuan da Ziyaretçi olarak görüntülüyorsunuz. Forum ziyaretçileri tüm konu ve bağlantıları görüntüleyemez ve kaynaklara erişimi yoktur. Eğer üye iseniz buradan üye girişi yapın ya da burayı tıklayarak şimdi üye olun.
  • Ubden® Topluluk Projelerine, Aracılığınızla Destek Vermektedir.

    Topluluk projelerine katkı yapmak ve topluğumuza ulaşan genç girişimcilere destek olmak için Buradaki  bağlantıdan işlem kanallarına ulaşabilirsiniz.

    Desteklerinizle 7.000 kişilik bir ekosistem olduk ve büyümeye devam ediyoruz. Desteğiniz için teşekkürler.
lumaay

+3500 Font Pack 2023 Edition (151 Mb) 3K.v23

İndirme İzniniz Yok

+3000 yazı tipi paketi, web ve grafik tasarım projeleriniz için çok sayıda farklı ve şık yazı tipini sunar. Bu paket, profesyonel tasarımcılar ve amatör kullanıcılar için mükemmel bir seçenektir.

Bu yazı tipleri, birçok farklı stilde ve ebatlarda sunulur ve sıradışı tasarımlarınız için mükemmel bir seçimdir. Paket, yalnızca web tasarımı için değil, aynı zamanda logo tasarımı, afişler, broşürler ve diğer yazılı materyaller için de kullanılabilir.

Ayrıca, paket içindeki yazı tipleri kolayca kullanılabilir ve birçok farklı dilde desteklenir. Bu, dünya çapında farklı kullanıcılar için mükemmel bir seçenektir.

Kısaca, +3000 yazı tipi paketi, grafik ve web tasarımı projeleriniz için en iyi yazı tiplerini sunar. Profesyonel tasarımlar için harika bir seçenek olup, kolay kullanımı ve farklı dillere desteklenmesi ile de diğer paketlerden farklıdır.

Font Paketi İçeriği ve Detayı İçin Konuyu Ziyaret Edin :
Yazar
lumaay
İndirilenler
95
Görüntüleme
4,879
İlk Sürüm
Son Güncelleme
Değerlendirme
3.00 yıldız 4 değerlendirme

lumaay Daha Fazla Kaynakları

Son İncelemeler

Linkler geçersiz.
Oyla 0
Linkler kırık
Oyla 0
linkler açılmadı bilginize
Oyla 0
teşekkürler
Oyla 0
Üst