• Forumu şuan da Ziyaretçi olarak görüntülüyorsunuz. Forum ziyaretçileri tüm konu ve bağlantıları görüntüleyemez ve kaynaklara erişimi yoktur. Eğer üye iseniz buradan üye girişi yapın ya da burayı tıklayarak şimdi üye olun.
  • Ubden® Topluluk Projelerine, Aracılığınızla Destek Vermektedir.

    Topluluk projelerine katkı yapmak ve topluğumuza ulaşan genç girişimcilere destek olmak için Buradaki  bağlantıdan işlem kanallarına ulaşabilirsiniz.

    Desteklerinizle 7.000 kişilik bir ekosistem olduk ve büyümeye devam ediyoruz. Desteğiniz için teşekkürler.

2020 Yılında En Fazla İndirilen Sosyal Medya Uygulamaları Belli Oldu

  • Konbuyu başlatan mobil uygulama
  • Başlangıç tarihi
M

mobil uygulama

Misafir
Misafir
Apptopia şirketi tarafından 2020 yılının en fazla indirilmiş olan uygulamaları açıklandı. Şirket tarafından paylaşılan verilere göre, 2020 yılının en fazla indirilen sosyal medya uygulaması TikTok oldu.

Yıl sonuna yaklaşırken artık 2020 mobil uygulama dünyasına ait veriler de yavaş yavaş ortaya çıkmaya başladı. Pandemi sebebiyle neredeyse bütün bir seneyi evlerimizde geçirmek zorunda kaldık. Bu sebeple de sosyal medya uygulamalarına ve mobil uygulamalara olan eğilim ve kullanım daha da arttı. Şimdi ise 2020 yılında en çok indirilen sosyal medya uygulamaları açıklandı.

2020-en-cok-indirilen-sosyal-medya-uygulamaları-1024x674.jpg


Apptopia şirketi her yıl olduğu gibi bu yıl da en fazla indirilen sosyal medya uygulamalarını açıkladı. 2020 Ocak- Kasım verilerine göre en fazla indirilen sosyal medya uygulaması TikTok oldu.

TikTok toplamda 82 milyon kez indirildi ve sosyal medya uygulamaları arasında en fazla indirilen uygulama olarak zirvedeki yerini aldı. TikTok’tan sonra en çok indirilen 2. sosyal medya uygulaması ise 57,5 milyon kullanıcı tarafından indirilen Instagram oldu. TikTok ve Instagram’dan sonra indirilen diğer sosyal medya uygulamaları ise 43 milyon indirilmeyle Snapchat, 42 milyon indirilmeyle Facebook ve 25 milyon indirilmeyle Twitter şeklinde açıklandı.

2020 yılında pandemi sebebiyle birçok sektör online sürece taşınmıştı. 2020 yılının verilerine göre en çok indirilen video konferans uygulaması 73 milyon indirmeye ulaşan Zoom uygulaması oldu. 2. olarak 18 milyon indirilen Google Duo oldu.

Bu bağlantıyı görüntüleyebilmek için kayıt olmalı zaten üyeyseniz üye girişi yapmalısınız.
 
Üst