T
Tuğçe Işık
Misafir
Misafir
Microfon ile sunulan
Akbank Gençlik Akademisi ve Microfon iş birliğiyle hayata geçirilen 101 Eğitimleri, gençlere ilham vermeyi ve yetkinliklerini geliştirmeyi hedefleyen eşsiz bir öğrenme deneyimi sundu. Yapay Zeka ve Veri Analitiği 101 ile başlayan eğitim serüveni çeşitli konularla devam etti. Finans ve Ekonomi, Makine Öğrenmesi, Sürdürülebilirlik, Siber Güvenlik ve Toplumsal Cinsiyet Eşitliği gibi başlıklarda sunulan eğitimler yüzlerce katılımcıya ulaştı. Yıllardır süren bu iş birliği kapsamında verilen tüm eğitimlere
Bu eğitimler, alanında uzman isimlerin rehberliğinde interaktif bir şekilde tasarlandı. Hem bireysel hem de profesyonel gelişime katkı sağladı. Ücretsiz ve çevrim içi erişim imkânıyla, katılımcılar zaman ve mekân sınırlaması olmaksızın öğrenim sürecine dahil oldu.
Gelecek eğitimler için daha fazla kişiye ilham olmayı hedefleyen bu program, katılımcı kitlesini genişleterek gençlerin yetkinliklerini artırmayı ve toplumsal gelişime katkıda bulunmayı amaçlıyor. Bununla birlikte, her eğitimle farklı alanlarda yeni ufuklar açmayı ve sürdürülebilir bir öğrenme kültürü yaratmayı hedefleyen 101 Eğitimleri, herkesin erişebileceği bir bilgi kaynağı olmaya devam ediyor.
Ford Otosan, Vehbi Koç Vakfı ve Mikado Danışmanlığı’nın desteği ile Gelecek Hayalim projesi, teknolojide daha fazla kadının yer almasını sağlamayı hedefledi. Bu alanda fırsat eşitliğini artırmak amacıyla büyük bir adım attı. Microfon iş birliğinde Yazılım, Veri, Analitik, Gaming, Yapay Zeka konularında çeşitli eğitimler sundu. Ayrıca Tasarım, Dijital Pazarlama gibi konulara da yer vererek katılımcı çeşitliliği sağladı. Hala yeni eğitimleriyle kadınları desteklemeye devam eden Gelecek Hayalim Projesi’ndeki tüm eğitimlere
Bu projenin bir parçası olmak, kadınlara sadece teknik bilgi kazandırmakla kalmayıp, aynı zamanda kendi potansiyellerini keşfetmeleri ve teknoloji sektöründe güçlü bir yer edinmeleri için gerekli cesareti ve motivasyonu sağladı. Gelecek Hayalim projesi, önümüzdeki yıllarda Türkiye’nin her köşesindeki kadınlara ulaşarak daha fazla fırsat sunmayı hedefliyor. Kadınların teknoloji dünyasındaki yerini sağlamlaştırma yolunda önemli bir adım atarak, kariyerlerinde ilerleme şansı sunarak toplumsal eşitlik adına önemli bir fark yaratmayı amaçlıyor.
Akbank Gençlik Akademisi ve Microfon’un bu iş birliği, potansiyeli ortaya çıkarmak için güçlü bir adım. Kampüs 101 Eğitimleri, şimdiye kadar üniversite öğrencilerini bilgiyle donatmayı ve kariyer yolculuklarında yanlarında olmayı hedefledi. Ayrıca geniş bir konu yelpazesi sunan bu eğitimler, katılımcılara yeni yetkinlikler kazandırdı.
Kampüs 101
Ücretsiz ve erişilebilir formatıyla sunulan bu program, gelecek eğitimlerde daha fazla şehirde gençlerle buluşmayı hedefliyor. Bu şekilde her geçen gün genişleyen yelpazesiyle, Kampüs 101 Eğitimleri gençlerin gelişim yolculuklarına rehberlik etmeye devam edecek!
Akbank ve Microfon iş birliğiyle hazırlanan
13 dönemlik eğitim serüvenini ardında bırakan bu program,
Gençleri finansal konularda bilinçlendirmeyi hedefleyen Finansal Okuryazarlık Eğitimi, Akbank ve Microfon iş birliğiyle hayata geçti. 10 bölümden oluşan program, katılımcılara finansal yönetimden yatırım temellerine kadar geniş bir yelpazede bilgi sundu. Dahası, tamamen ücretsiz ve online olan bu program katılımcılara esnek bir öğrenim deneyimi sağladı. Videolar üzerinden ilerleyen eğitimde, zaman ve mekan kısıtlaması olmadı. Dolayısıyla katılımcılar süreci kendileri yönetti. Başka bir deyişle, yoğun tempoya sahip üniversite öğrencileri ve mezunlar için büyük bir avantaj oldu.
Henüz 2. döneminde olan eğitim, sürecin devamlılığını sağlayarak katılımcılara daha fazla fırsat sunmayı hedefliyor. Kısaca eğitim, her dönemde katılımcı kitlesini genişletip daha fazla kişiye ulaşarak, finansal okuryazarlık alanındaki bilinci artırmayı amaçlıyor. Bunlara ek olarak, başvurular devam ediyor. Hemen
Microfon ve Akbank eğitim sürecinde yeni bir adım attı. MBA’e Giriş programı, gençleri Liderlik, Sürdürülebilirlik, Şiddetsiz İletişim ve Toplumsal Cinsiyet Eşitliği konularında yetkinleştirmeyi hedefliyor. Eğitim bu 4 ana konu başlığından oluşuyor. Üniversite öğrencilerinin yanı sıra mezunlar için de büyük bir fırsat yaratıyor. Program, tamamen ücretsiz ve online olarak sunuluyor. Böylece katılımcılar zaman ve mekan kısıtlaması olmadan istedikleri zaman eğitimleri takip edebiliyor. Eğitim içerikleri, alanında uzman isimler tarafından hazırlanıp sunuluyor. Ayrıca eğitimin gelecek dönemlerde de devam etmesi planlanıyor.
MBA’e Giriş programı, katılımcılara kişisel ve profesyonel gelişim fırsatları sunmayı hedefliyor. Ayrıca onları liderlik ve toplumsal değişim alanlarında daha donanımlı hale getirmeyi amaçlıyor. Eğitime hemen
Tüm bu eğitimleri incelemek için Microfon’u
The post
Bu bağlantıyı görüntüleyebilmek için kayıt olmalı zaten üyeyseniz üye girişi yapmalısınız.
, gençlerin kariyer yolculuklarında önemli adımlar atmalarını sağlayacak fırsatlar sunuyor. Birçok alanda sunulan ücretsiz ve çevrim içi eğitimler, katılımcıların yetkinliklerini geliştirerek profesyonel dünyada güçlü bir yer edinmelerini hedefliyor. Bu yazıda Microfon’un katkılarıyla hayat bulan bu eşsiz eğitim serilerine göz atacak, böylece her bir programın sunduğu fırsatları keşfedeceksin. Haydi gel, keşfetmeye başlayalım!Akbank Gençlik Akademisi ve Microfon İş Birliğinde Online 101 Eğitimleri
Akbank Gençlik Akademisi ve Microfon iş birliğiyle hayata geçirilen 101 Eğitimleri, gençlere ilham vermeyi ve yetkinliklerini geliştirmeyi hedefleyen eşsiz bir öğrenme deneyimi sundu. Yapay Zeka ve Veri Analitiği 101 ile başlayan eğitim serüveni çeşitli konularla devam etti. Finans ve Ekonomi, Makine Öğrenmesi, Sürdürülebilirlik, Siber Güvenlik ve Toplumsal Cinsiyet Eşitliği gibi başlıklarda sunulan eğitimler yüzlerce katılımcıya ulaştı. Yıllardır süren bu iş birliği kapsamında verilen tüm eğitimlere
Bu bağlantıyı görüntüleyebilmek için kayıt olmalı zaten üyeyseniz üye girişi yapmalısınız.
ulaşabilirsin.Bu eğitimler, alanında uzman isimlerin rehberliğinde interaktif bir şekilde tasarlandı. Hem bireysel hem de profesyonel gelişime katkı sağladı. Ücretsiz ve çevrim içi erişim imkânıyla, katılımcılar zaman ve mekân sınırlaması olmaksızın öğrenim sürecine dahil oldu.
Gelecek eğitimler için daha fazla kişiye ilham olmayı hedefleyen bu program, katılımcı kitlesini genişleterek gençlerin yetkinliklerini artırmayı ve toplumsal gelişime katkıda bulunmayı amaçlıyor. Bununla birlikte, her eğitimle farklı alanlarda yeni ufuklar açmayı ve sürdürülebilir bir öğrenme kültürü yaratmayı hedefleyen 101 Eğitimleri, herkesin erişebileceği bir bilgi kaynağı olmaya devam ediyor.
Gelecek Hayalim Eğitimleri
Ford Otosan, Vehbi Koç Vakfı ve Mikado Danışmanlığı’nın desteği ile Gelecek Hayalim projesi, teknolojide daha fazla kadının yer almasını sağlamayı hedefledi. Bu alanda fırsat eşitliğini artırmak amacıyla büyük bir adım attı. Microfon iş birliğinde Yazılım, Veri, Analitik, Gaming, Yapay Zeka konularında çeşitli eğitimler sundu. Ayrıca Tasarım, Dijital Pazarlama gibi konulara da yer vererek katılımcı çeşitliliği sağladı. Hala yeni eğitimleriyle kadınları desteklemeye devam eden Gelecek Hayalim Projesi’ndeki tüm eğitimlere
ulaşabilirsin. Tamamen online ve ücretsiz gerçekleşen bu eğitimler, birçok kişinin hayatına dokundu.Bu projenin bir parçası olmak, kadınlara sadece teknik bilgi kazandırmakla kalmayıp, aynı zamanda kendi potansiyellerini keşfetmeleri ve teknoloji sektöründe güçlü bir yer edinmeleri için gerekli cesareti ve motivasyonu sağladı. Gelecek Hayalim projesi, önümüzdeki yıllarda Türkiye’nin her köşesindeki kadınlara ulaşarak daha fazla fırsat sunmayı hedefliyor. Kadınların teknoloji dünyasındaki yerini sağlamlaştırma yolunda önemli bir adım atarak, kariyerlerinde ilerleme şansı sunarak toplumsal eşitlik adına önemli bir fark yaratmayı amaçlıyor.
Akbank Gençlik Akademisi ve Microfon İle Kampüs 101
Akbank Gençlik Akademisi ve Microfon’un bu iş birliği, potansiyeli ortaya çıkarmak için güçlü bir adım. Kampüs 101 Eğitimleri, şimdiye kadar üniversite öğrencilerini bilgiyle donatmayı ve kariyer yolculuklarında yanlarında olmayı hedefledi. Ayrıca geniş bir konu yelpazesi sunan bu eğitimler, katılımcılara yeni yetkinlikler kazandırdı.
Kampüs 101
ile başlayan bu eğitim serisi;
,
,
,
ve
ile devam etti. Böylece, üniversite ortamında gençlerle buluşarak teorik bilgiyi pratik deneyimle birleştirdi. Alanında uzman eğitmenler ve sektörde fark yaratan isimlerin katkılarıyla hazırlanan içerikler, geleceğin profesyonellerine rehberlik etti.Ücretsiz ve erişilebilir formatıyla sunulan bu program, gelecek eğitimlerde daha fazla şehirde gençlerle buluşmayı hedefliyor. Bu şekilde her geçen gün genişleyen yelpazesiyle, Kampüs 101 Eğitimleri gençlerin gelişim yolculuklarına rehberlik etmeye devam edecek!
Ücretsiz İngilizce Eğitimleri
Akbank ve Microfon iş birliğiyle hazırlanan
katılımcıların İngilizce becerilerine destek oldu. A1’den C2’ye kadar tüm seviyeleri kapsayan ve ücretsiz-online olan bu program, esnek öğrenme fırsatları sundu. Bunun yanı sıra eğitimler katılımcıları, oyunlaştırma teknikleriyle tasarlanmış içerikler, ödevler ve sınavlarla destekledi. Ayrıca her kur sonunda katılımcılar sertifika almaya hak kazandı.13 dönemlik eğitim serüvenini ardında bırakan bu program,
daha fazla katılımcıya ulaşmayı hedefliyor. Her yeni dönemin açılışından
Finansal Okuryazarlık Eğitimleri
Gençleri finansal konularda bilinçlendirmeyi hedefleyen Finansal Okuryazarlık Eğitimi, Akbank ve Microfon iş birliğiyle hayata geçti. 10 bölümden oluşan program, katılımcılara finansal yönetimden yatırım temellerine kadar geniş bir yelpazede bilgi sundu. Dahası, tamamen ücretsiz ve online olan bu program katılımcılara esnek bir öğrenim deneyimi sağladı. Videolar üzerinden ilerleyen eğitimde, zaman ve mekan kısıtlaması olmadı. Dolayısıyla katılımcılar süreci kendileri yönetti. Başka bir deyişle, yoğun tempoya sahip üniversite öğrencileri ve mezunlar için büyük bir avantaj oldu.
Henüz 2. döneminde olan eğitim, sürecin devamlılığını sağlayarak katılımcılara daha fazla fırsat sunmayı hedefliyor. Kısaca eğitim, her dönemde katılımcı kitlesini genişletip daha fazla kişiye ulaşarak, finansal okuryazarlık alanındaki bilinci artırmayı amaçlıyor. Bunlara ek olarak, başvurular devam ediyor. Hemen
, bu serüvenin bir parçası ol!MBA’e Giriş Eğitimi
Microfon ve Akbank eğitim sürecinde yeni bir adım attı. MBA’e Giriş programı, gençleri Liderlik, Sürdürülebilirlik, Şiddetsiz İletişim ve Toplumsal Cinsiyet Eşitliği konularında yetkinleştirmeyi hedefliyor. Eğitim bu 4 ana konu başlığından oluşuyor. Üniversite öğrencilerinin yanı sıra mezunlar için de büyük bir fırsat yaratıyor. Program, tamamen ücretsiz ve online olarak sunuluyor. Böylece katılımcılar zaman ve mekan kısıtlaması olmadan istedikleri zaman eğitimleri takip edebiliyor. Eğitim içerikleri, alanında uzman isimler tarafından hazırlanıp sunuluyor. Ayrıca eğitimin gelecek dönemlerde de devam etmesi planlanıyor.
MBA’e Giriş programı, katılımcılara kişisel ve profesyonel gelişim fırsatları sunmayı hedefliyor. Ayrıca onları liderlik ve toplumsal değişim alanlarında daha donanımlı hale getirmeyi amaçlıyor. Eğitime hemen
başvur, fırsatı kaçırma!Tüm bu eğitimleri incelemek için Microfon’u
ziyaret etmeyi unutma! Her şeyden anında haberdar olmak istersen,
takipte kal!The post
appeared first on
.